Τα Virgin Voyages του Richard Branson αποκαλύπτουν σχέδια για την πρώτη γκαλερί κρουαζιερόπλοιων

Η εταιρεία ταξιδίων του πολύ γνωστού επιχειρηματία και πολυεκατομμυριούχου Richard Branson έχει αποκαλύψει σχέδια για το νέο κρουαζιερόπλοιο που θα κτίσει. Η εισβολή του Richard Branson στη βιομηχανία κρουαζιέρας, με την δημιουργία της καινούργιας εταιρείας που ονομάζεται Virgin Voyages, αποκάλυψε το πως θα μοιάζουν μερικοί από τους βασικούς χώρους στο πρώτο σκάφος της εταιρείας.

Τα εσωτερικά σχέδια και οι εξωτερικοί δημόσιοι χώροι σχεδιάστηκαν σε μια σειρά από αποχρώσεις και εμπνεύστηκαν από την σχεδιαστική φιλοσοφία της μάρκας «ο Σύγχρονος Ρομαντισμός της Ιστιοπλοΐας». Όλοι οι σχεδιασμοί έγιναν με πολύ προσεκτικό τρόπο έτσι ώστε ο κάθε επιβάτης του πλοίου να μπορεί να βρει κάτι που να ταιριάζει με την προσωπικότητά του.

Προσλαμβάνοντας μερικές από τις κορυφαίες εταιρίες εσωτερικού σχεδιασμού παγκοσμίως για το έργο, η εταιρεία Virgin ελπίζει να αξιοποιήσει κάθε ένα από τα πλεονεκτήματα του σχεδιασμού της εταιρείας για να δημιουργήσει ποικιλία σε όλο το πλοίο. Αυτή η ποικιλία διαφαίνεται από τις λεπτομέρειες που έχουν ανακοινωθεί στον σχεδιασμό των υπνοδωματίων, των πολλών εστιατορίων, μπαρ και άλλων χώρων χαλάρωσης.

Ελπίζοντας να επαναπροσδιορίσουν τι προσδοκούν οι άνθρωποι από όλες τις διακοπές που ταξιδεύουν, καμία από τις άλλες παρόμοιες εταιρείες με τις οποίες συναγωνίζεται η Virgin, δεν έχει προηγουμένως συνεργαστεί με τη ναυτιλιακή βιομηχανία. Αυτό δηλαδή δείχνει την ανάγκη για δημιουργία και εξερεύνηση της εταιρείας Virgin σε άλλους τομείς, καθώς όλοι ξέρουμε πως ήδη έχει επιτύχει σε όλους τους άλλους τομείς όπως αεροπορικά, ξενοδοχεία, εστιατόρια, μουσική και άλλα.

Ο Tom McAlpin, που είναι ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Virgin Voyages, δήλωσε σχετικά με τα καινούργια σχέδια ότι “Οι συνεργάτες σχεδιασμού μας μαζί με την εσωτερική ομάδα σχεδιασμού μας έχουν δημιουργήσει ονειρικούς, εντυπωσιακούς, οικείους και γοητευτικούς χώρους που δεν μπορούμε να περιμένουμε να δούμε να ζωντανεύουν”.

Ορισμένοι από τους χώρους που αποκαλύπτονται περιλαμβάνουν το Rooftop του Richard, ένα αποκλειστικό, κομψό υπαίθριο σαλόνι για τους επισκέπτες των σουιτών του πλοίου που θα διαθέτουν διχρωματικό γυαλί που εκπέμπει αντανακλάσεις ουράνιου τόξου σε όλο το υπαίθριο σαλόνι.

Ο σχεδιαστής που ετοίμασε το νυχτερινό κλαμπ του πλοίου εμπνεύστηκε από την ιστορία του Richard Branson στη μουσική βιομηχανία και το πρώτο του studio. Ο χώρος έχει εξοπλιστεί με λεπτομέρειες, πλατφόρμες και γωνίες για να γίνει κάτι που ο κόσμος πρέπει να δει και να ζήσει σίγουρα.

Υπάρχει ακόμα ένα σημείο του πλοίου το οποίο υπόσχεται πολλές όμορφες αναμνήσεις, και αυτό είναι το Dock. Είναι στην πραγματικότητα ένα υπαίθριο σαλόνι, το οποίο σχεδιάστηκε για να μιμείται τα κομψά παραθαλάσσια σαλόνια που θα περιμένατε να βρείτε στα εξωτικά θέρετρα Hamptons, Ibiza και Bali.

Οι υπόλοιποι δημόσιοι χώροι και καμπίνες θα αποκαλυφθούν κατά την διάρκεια όλου του χρόνου. Το πρώτο πλοίο θα φθάσει στο Port Miami το 2020 για την εναρκτήρια ιστιοπλοϊκή του περίοδο στην Καραϊβική, με χώρο για περισσότερους από 2700 επιβάτες που θα έχουν προσωπικό 1150 ατόμων. Δύο επιπλέον πλοία είναι ήδη στην παραγωγή και ετοιμάζονται για μελλοντικές σεζόν.

Η Virgin ελπίζει να αξιοποιήσει το δυναμικό σχεδιασμού της εταιρείας για να δημιουργήσει ποικιλία.