Το πιο νεο κρουαζιερόπλοιο του κοσμου που έχει και τις ποιο τρελές νεροτσουλήθρες και παιχνίδια

Αυτό πρέπει να είναι αυτό που έμοιαζαν οι πειρατές πριν να κρεμαστούν. Αυτό είναι το μόνο που θα μπορούσα να σκεφτώ καθώς βρισκόμουν σε μια καταπακτή, ψηλά πάνω από το ανώτατο κατάστρωμα ενός πλοίου που διασχίζει την Καραϊβική.

Κοιτάζοντας έξω, το μόνο που είδα ήταν ο καθαρός γαλάζιος ουρανός και το τυρκουάζ νερό, γνωρίζοντας ότι αυτά θα ήταν τα τελευταία μου αξιοθέατα προτού να πέσω σε μια άβυσσο. Από το πουθενά, η πόρτα άνοιξε και έπεσα κατευθείαν σε ένα υδατώδες μονοπάτι ταχύτερα από κάθε νεροτσουλήθρα στη γη ή στη θάλασσα.

Τα επόμενα δευτερόλεπτα είναι μια θαμπάδα του ηλιακού φωτός που λάμπει μέσα από το νερό καθώς σκαρφαλώνει πάνω στο σώμα μου. Κάτω, ανεβαίνω, χτύπησα 50 μίλια / ώρα, πάνω από τον ωκεανό. Είναι περίπου 15 δευτερόλεπτα αδρεναλίνης, που τελειώνει με μια μεγάλη στάση στο κατάστρωμα της πισίνας της Νορβηγικής Bliss ακριβώς μπροστά από ένα μπαρ.

Η νεροτσουλήθρα – που ονομάζεται Ocean Loops – είναι ένα από τα πολλά αξιοθέατα στην καρδιά του σκάφους της ειρωνικά ονομασμένης “νορβηγικής ευδαιμονίας”. Η πιο πρόσφατη κατάκτηση από τις Νορβηγικές κρουαζιέρες είναι ένα μεγαλοπρεπές πλοίο, το οποίο φιλοξενεί πάνω από 5.700 άτομα, 20 εστιατόρια, 13 μπαρ, τρεις ζωντανές παραστάσεις, δύο νεροτσουλήθρες και μια άπειρη ένταση.

Έχει την ταχύτερο, πιο τρομακτική νεροτσουλήθρα στη θάλασσα. Η ολίσθηση σας μεταφέρει σε μια διώροφη πτώση, πριν να σας τραβήξει ένας άλλος σωλήνας, πάνω από το νερό, κατευθείαν πάλι προς τα κάτω και έπειτα σε μια άλλη κλίση πριν από μια μεγάλη τελική πτώση στο τέλος.

Η άλλη τσουλήθρα, Aqua, είναι πολύ πιο ευχάριστη, μια διαδρομή γύρω από τις απαλές καμπύλες με πολύχρωμα φώτα. Είναι τέλειο για ζευγάρια και οικογένειες και ανθρώπους που δεν είναι τόσο πρόθυμοι να περάσουν στην πιο επικίνδυνη τσουλήθρα.

Το πλοίο έχει και go-karts. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να βάζεις το κράνος και να βγαίνεις στον ήλιο σε μια απέραντη θέα του νερού. Αυτό θα ζήσετε όταν ξεκινήσετε την οκταπλή σας διαδρομή μέσω της μεγαλύτερης πίστας go-kart σε πλοίο. Έχει 15 στροφές σε δύο επίπεδα με αυτοκίνητα που μπορούν να φτάσουν τα 30 mph, αν και πάντοτε αισθάνεσαι ταχύτερα. Και όλα γίνονται στο κορυφαίο κατάστρωμα ενός κρουαζιερόπλοιου.

Το αίσθημα της οδήγησης με μεγάλη ταχύτητα στην ανοικτή θάλασσα είναι μια εμπειρία αδρεναλίνης που κάνει τους επιβάτες να βγάζουν τα κράνη τους με ενθουσιασμό.

Το πλοίο έχει επίσης παιχνίδια με λέιζερ. Το λέιζερ στη θάλασσα δεν είναι κάτι καινούργιο, και από την άποψη του μεγέθους, η αρένα που είναι διαμορφωμένη να μοιάζει με μια διαγαλαξιακή δεξαμενή στην κορυφή του Bliss δεν είναι η μεγαλύτερη. Αλλά επειδή είναι σε εξωτερικούς χώρους αυτό που της λείπει στο σκοτάδι και μέγεθος, το συμπληρώνει σε ηλιόλουστη διασκέδαση.

Πίσω από έναν τοίχο και θα δείτε μια σκιά να ρίχνει μια ματιά σε έναν άλλο τοίχο, ειδοποιώντας σας για το πού να ξεφύγετε ή πού να κάνετε μια επίθεση. Επιτρέπει επίσης στους επιβάτες να βιώσουν τη συγκίνηση των παιχνιδιών λέιζερ χωρίς να χάσουν κανένα πολύτιμο χρόνο ηλιοφάνειας και αισθάνεσαι σχεδόν σαν να παίζεις σε ένα μεγάλο πάρκο που φτιάχτηκε για να μοιάζει με το εσωτερικό ενός διαστημοπλοίου.